OVER

Even voorstellen… 

Mijn naam is Fleur Offerman, owner & founder van URLOVED. In 2020 is het concept rondom URLOVED ontstaan. In mijn hoofd ben ik altijd bezig met het uitwerken van creatieve en vernieuwende ideeën, welke ik perfect kwijt kan in mijn webshop. Mijn stijl is heel divers en ik hou ervan om mezelf uit te dagen en hiervan te leren. Stilzitten is niks voor mij en ik ben graag creatief bezig. Mijn passie voor styling, fotografie, schrijven en creatief bezig zijn komen helemaal samen in URLOVED.  

URLOVED is een webshop die bestaat uit handgemaakte en gepersonaliseerde producten. Ik haal mijn plezier uit het maken van creatieve en persoonlijke items zoals glazen, babytextiel, tassen, fotolijstjes, festivaltruien en ga zo maar door. Ik zal er daarom alles aan doen om jouw wens te realiseren en ben altijd bereid om met je mee te denken over de mogelijkheden en creatieve ontwerpideeën. 

De producten worden zorgvuldig met de hand en speciaal voor jou gemaakt. Ieder product is hierdoor uniek. 

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met mij op! 

Ook sta ik open voor samenwerkingen, dus neem ook hiervoor gerust contact op via [email protected]

 

Heb je tips of tops? Ik hoor ze graag!

xoxo Fleur